Det overrasker sikkert ikke ihuga skiløpere og vinterelskere som kjenner Skeikampen at destinasjonen er med i toppen når Norges beste hytteområde skal kåres. Men det er gøy at andre også legger merke til det. Skeikampen er rett og slett blant landets aller beste steder å ha hytte. Det er konklusjonen i en kåring av Norges beste hytteområde som nylig ble presentert i VG.

vg4

Kåringen er gjennomført av bladet Dine Penger og det er flere kriterier som ligger til grunn her. Med hjelp fra Norges Vassdrags og Energidirektorat har de forsøkt å se hvordan antall snødager vil utvikle seg framover. Dine Penger har også vurdert reiseavstanden og tilbudet av både tomter, hytter og fasiliteter på stedene.

"Vi har tradisjon for å være blant skistedene med lengst sesong, både i langrennsløyper og i alpinanlegget. Det er stort fokus på godt preparerte løyper fra første snøfall. Dette er noe både hytteeiere og tilreisende setter pris på og jeg tror kombinasjonen av et veldig godt langrennstilbud og et godt alpintilbud med en spennende park gjør Skei interessant for mange". Dette sier Rune Slåsletten, driftssjef i alpinbakken .

Viktig for hyttekjøpere

En slik kåring er selvsagt viktig for de som vurdere å investere i fritidsbolig. Snøsikkerhet og mye aktivitet gjør området attraktivt, og gir muligheter for utleie for dem som ønsker det. Samtidig vil det bidra til å holde prisene på eiendommer gode, og dermed bør en eiendomsinvestering på Skei være en trygg investering.

"Gode og snøsikre vintre, kombinert med et godt sommertilbud, er med på å sikre aktivitet og investeringvilje. Dette gir enda flere tilbud til de som besøker Skei, som igjen gir mer aktivitet. Dette er en positiv spiral for hele området". Dette sier Marie Louise Lørken, styreleder for Skeikampen Marked / Visit Skeikampen.

Les saken i VG+: http://pluss.vg.no
L
es også om saken på Visit Lillehammer sine sider: https://www.lillehammer.com

vg2

 

For Visit Skeikampen
Anders Lindstad
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.