Sommeropplevelser for flere generasjoner

Nye og raskere gokarts, nye eventyrforestillinger, musikal og trollmann-oppsetninger. Det er mye å glede seg til i Hunderfossen Familiepark i sommer. Og når mørket senker seg, kommer trollene ut. Suksessforestillingen Trollnatt går på kveldstid fra 15. juli til 5. august.
Hunderfossen Familiepark ligger bare vel en halvtimes kjøretur fra Skei, like nord for Lillehammer. For mange er et besøk i eventyrparken er en obligatorisk del av sommerferien på hytta. Parken er selvsagt aller mest spennende for den yngste generasjonen, men det er også morsomme aktiviteter for foreldrene. Og ikke minst: Det er en svært populær «besteforeldre og barnebarn-aktivitet». Både foreldre og besteforeldre vil kose seg i møte og gjensyn med gamle eventyrskikkelser fra de norske folkeeventyrene.

Mange nyheter og mye å glede seg til

Parkdirektør Hogne Høstmælingen gleder seg til å ønske gamle og nye gjester velkommen til sommerens parkopplevelser. Den nye teaterscenen på Kongsgården vil være stedet for sommerens teateropplevelser i parken – både gjennom Trollnatt og teaterforestillingene på dagtid.
- Kongsgårdamfiet med teaterscene er vår store nyhet i år – her blir det nye eventyrforestillinger, eventyrmusicals og trollmann-oppsetninger på dagtid. På kveldstid fra 15/7-5/8 er Kongsgården hovedarena under vår storsatsning Trollnatt. I år med profesjonelle skuespillere, der Hilde Lyrån topper laget som dronningen i stykket «Askeladden og Dronningen på Kongsgården» med Gard Eidsvold som regissør. Vi forventer fullsatte kvelder, forteller Høstmælingen

Flere nyheter i parken

På Energisenteret kan du lære en hel masse om strømsparing, hvordan strøm produseres og mye annet. I år kan du ta i bruk VR-briller og komme inn i en verden full av muligheter. Lag en demning, og lær om energikilder og klima. Innred en hytte med energieffektive løsninger og med smarthusteknologi. Her er det leking og læring i skjønn forening.
Nye Gokarts på ny bane
Den populære gokartbanen blir ikke mindre populær i år: Den her utstyrt med helt nye elektrisk gokarts, og banen er ombygget slik at du får raskere akselerasjon. Det er egne heat for barn og voksen.
I tillegg har Høydeparken fått en ny løype med 11 hindre. Det er også plass til flere klatrere. Høydeparken passer for alle over 6 år og 120 centimeter.

Faktaboks:

Hunderfossen Familiepark er hele Norges eventyrpark. Hvert år besøker mellom 250 og 300 000 gjester parken, noe som gjør den til en av landets viktigste turistattraksjoner for barnefamilier. Rett ved parken ligger også Barnas Gård Hunderfossen, Norsk Vegmuseum og Bob- og akebanen. Hunderfossen Familiepark ligger 13 km nord for Lillehammer sentrum og kun vel en halvtimes kjøring fra Skeikampen

Hunderfossenpakker på Skeikampen

Skeikampen Booking tilbyr egne Hunderfossenpakker som inkluderer overnatting og billetter til eventyrparken ved Lillehammer.
På Skeikampen og i regionen rundt finner man mengder av aktiviteter som passer for forskjellige aldersgrupper. Nærheten til Lillehammer gir muligheter for byliv, shopping, museer og kafebesøk. Byens Malerisamling, Maihaugen, OL-museet og dikterhjemmene Aulestad og Bjerkebæk er blant populære besøkssteder. For de yngste er det nok likevel Hunderfossen Familiepark som er høydepunktet.
Alt dette kan du nå kombinere med et parkbesøk i en av Norges mest populære familieparker. Dere kan også besøke Norsk Vegmuseum som ligger rett ved siden av parken (gratis inngang).

I pakken ligger det overnatting i 2 netter for 2 voksne og 2 barn (0-15 år) i leilighet, samt dagsbilletter til Hunderfossen for inntil 4 personer. 
Gå inn HER for mer informasjon om pakkene.

Tekst: Anders Lindstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rafting Esben Haakenstad