I år er det Gausdal kommune som er med og inviterer til St.Hans på Maihaugen, bli med og opplev ekte Gausdalskultur!

Årets Visit Skeikampen sommermagasin er ute. 

På vei inn i den varme årstiden med lyse sommernetter er det mye å glede seg til på fjellet. Lange skiturer og kalde, friske kinn avløses av varme dager og sykkel, vandring, bading, fisking, fotografering og alt annet som hører sommerfjellet til.

Balle Hagen kan mer enn å kjøre skispor. Les mer om hva som skal til for å finne igjen golfbana etter en vintersesong.

"Dette er en viktig utvidelse av et allerede godt langrennstilbud på Skeikampen. Det blir et av de beste langrennsanleggene i hele Norge".

Kongressalen på Thon Hotell Skeikampen var stappfull når Samarbeidsutvalget for fritidsboligforeninger på Skei/Austlid avholdt til sitt årlige påskemøte langfredag.

Har du begynt å tenke at du har vel mange skiturer i samme løype på Skeikampen i vinter? Det skal det ikke være noen grunn til, les mer om det utbredte løypenettet på Skeikampen.

Vi ble med en tidligere verdensmester i hundekjøring på tur for å få noen råd til hva man bør tenke på når man har med hund i skiløypa.

"Skeikampen har et kjempeartig terreng, og her er det store muligheter", les mer om freeski'erne og deres utvikling på Skei.

Den 17. februar ble det arrangert åpent høringsmøte om Olav Thon Gruppen sine planer for sentrumsarealene på Skeikampen. Nå er tiden for å komme med eventuelle innspill.

Årets første utgave er klar, les mer om aktiviteter og arrangementer i vinterferie, tips til hundeeiere, spaavdelingen på hotellet eller den nye skiarenaen på Skeikampen.

Visit Lillehammer har laget en undersøkelse som skal kartlegge gjestenes motiver og behov. Ta undersøkelsen og vinn en Ipad Air 2!