Vi ble med en tidligere verdensmester i hundekjøring på tur for å få noen råd til hva man bør tenke på når man har med hund i skiløypa.

"Skeikampen har et kjempeartig terreng, og her er det store muligheter", les mer om freeski'erne og deres utvikling på Skei.

Den 17. februar ble det arrangert åpent høringsmøte om Olav Thon Gruppen sine planer for sentrumsarealene på Skeikampen. Nå er tiden for å komme med eventuelle innspill.

Årets første utgave er klar, les mer om aktiviteter og arrangementer i vinterferie, tips til hundeeiere, spaavdelingen på hotellet eller den nye skiarenaen på Skeikampen.

Visit Lillehammer har laget en undersøkelse som skal kartlegge gjestenes motiver og behov. Ta undersøkelsen og vinn en Ipad Air 2!

Den 18. februar er det ny mulighet for å bli med på et skirenn med høy deltakerglede og lave skuldre. Bli med på Kjølen Hematt.

Snøen har lavet ned over Skeikampen i vinter, er det på tide å ta en sjekk av
snødybden på hyttetaket?

Etter flere år med planlegging, utredning, søkning om støtte, dugnadsjobbing og organisering av anleggsarbeid, kunne Skeikampen Skiarena endelig prøves ut. 

Jøra Bygg AS har skreddersydd hyttedrømmer i mer enn 50 år. I 2017 solgte de 22 hytter bare på Skeikampen, og trenden ser ut til å fortsette.

Skeikampenrennet ble gjennomført i eventyrlige omgivelser første helgen av januar. 

Det er mange grunner til å komme seg ut på en treningstur i ny og ne. Kanskje er du en av mange som har snart har nyttårsforsett knyttet til trening. Start heller nå - og bli med på Skeikampenrennet.

Snøsikkert, lang vintersesong, alltid preppa langrennsløyper og varierte skimuligheter trekker folk til Skeikampen.